Es Capitol, model de recuperació dels barris

Es Capitol, model de recuperació dels barris

El passat dimecres 11 de maig, l’associació de veïnats Es Capitol va organitzar una visita al barri d’Arxiduc per parlar amb els i les representants de l’Ajuntament sobre les seves preocupacions i propostes. A la visita hi assistiren la regidora del Districte Nord, Aurora Jhardi, el Batle de Palma, José Hila i la presidenta d’EMAYA, Neus Truyol.

 

Durant el recorregut poguérem parlar amb molts veïns i veïnes, tant els que acompanyaven la comitiva com els espontanis, fent-nos arribar la seva opinió respecte al barri. També es visitaren nombrosos comerços dels carrers Arxiduc i Balmes, així com la plaça Fleming i el local de la tercera edat. 

La visita finalitzà a la plaça Alexander Fleming, on mares i pares ens van fer arribar una bateria de propostes de millora del parc infantil i també de la neteja, així com la necessitat de reforçar la seguretat a la pista esportiva.

“El Capitol és un dels pocs barris de Ciutat que conserven una mica de teixit comercial local, a més de comptar amb una alta implicació veïnal. Consideram que això s’ha de protegir i també pensam que pot servir com a model de recuperació per a altres barris”, afirma Aurora Jhardi.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris