Suport a la convocatòria del #19M en defensa de l’educació

Des de Som Palma volem donar tot el nostre suport a la vaga dels docents i a les famílies que se sumen al boicot de les proves de la LOMCE. Volem mostra el nostre compromís col·lectiu en la defensa i la transformació dels espais que considerem pilars d’una societat justa i igualitària i per això donem el nostre suport a la convocatòria de l’Assemblea Docents.

386

Aquesta vaga suposa una condició necessària per a moure’ns amb més consciència i més contundència en un present que necessita sumar voluntats per a fer realitat el canvi. Reafirmam una vegada més el nostre rebuig a un model que empobreix i colonitza material i intel·lectualment a la majoria social, amb lleis i tractats que situen allò públic al servei de beneficis privats, amb valors que incentiven la competència i l’individualisme salvatge.

És necessari recordar que l’educació és un dret humà fonamental, que és un assumpte públic i comú, i per tant és imprescindible una participació àmplia i efectiva en la construcció d’un model alternatiu que assumeixi valors basats en la cooperació i la solidaritat, i que prioritzi formes de viure des d’altres perspectives econòmiques, socials, culturals, científiques i ecològiques.

Com a societat hem de defensar un model d’educació pública i de qualitat a la nostra ciutat. Ens solidaritzem amb les famílies que no portaran als seus fills i/o filles al col·legi o que es neguin per escrit al fet que els passin les proves, i amb tota la comunicat educativa que se suma a la vaga i a aquest boicot.

Avancem col·lectivament davant els reptes presents i futurs.

A premsa [1] Última Hora: “Los docentes reactivan la huelga para despedir la legislatura” – http://bit.ly/1EgO39p

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris