Som Palma vota en contra del plantejament actual de la gestió del Palau de Congressos

En el Consell d’Administració del Palau de Congressos d’avui, dijous dia 11 de febrer, Som Palma ha votat en contra del punt 1 de l’ordre del dia que feia referència a la gestió privada del mateix.

Som Palma considera que actualment no comptam amb la informació que ens permeti decidir quin ha de ser el model de gestió més beneficiós per a la ciutadania i, per tant, no podem aprovar un model de gestió o un altre sense comptar amb les dades suficients.

Som Palma vol manifestar que actualment no ens posicionam ni a favor ni en contra de la gestió privada, però ens ha estat impossible votar a favor de la privatització quan no s’ha donat marge per a una deliberació prèvia a la votació que permetés estudiar quin model de gestió seria més beneficiós per a Palma.

Segons el que es va acordar durant les negociacions del tripartit, el compromís al qual es va arribar respecte al Palau de Congressos va ser el d’actualitzar les projeccions econòmiques i de mercat de l’infraestructura prevista i, en virtut d’aquestes, es considerarien les diferents alternatives possibles: convocar a un nou concurs, realitzar una consulta ciutadana, etc. Aquestes possibles alternatives es portarien de forma conjunta amb el Govern de les Illes Balears.

Per mantenir la coherència amb el nostre programa i el compromís adquirit amb la ciutadania que ens ha votat, entenem que procedir a decidir de la forma en què avui s’ha plantejat, ignora els acords assolits i pels quals ens devem als nostres votants.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris