Som Palma exigim al PP responsabilitat política per la trama de corrupció de l’Ajuntament de Palma

Una vegada fet públic el contingut de l’auto judicial que confirma la vinculació del Partit Popular (PP) amb la trama de corrupció de la Policia Local de Palma, exigim les dimissions del regidor i diputat Álvaro Gijón i la diputada Sandra Fernández com a càrrecs públics de l’Ajuntament de Palma i del Parlament de les Illes Balears.

Som Palma consideram insuficients les dimissions d’aquests dos membres i del president del Partit Popular a Palma, José María Rodríguez, només dels seus càrrecs orgànics del partit. Creiem que dues persones presumptament lligades a una trama mafiosa on s’utilitzava a agents corruptes de la Policia Local per afavorir els interessos del partit i les seves empreses afins -una trama que incloïa extorsió econòmica, amenaces i fins i tot explotació sexual-, no poden de cap manera ocupar un càrrec públic que ha de representar a la ciutadania.

No deixam d’assenyalar, a més, la responsabilitat política del Partit Popular en el cas; exigim explicacions al partit més enllà de les ineludibles dimissions dels presumptes implicats. Les declaracions públiques de la setmana passada de la portaveu del PP a l’Ajuntament de Palma, Marga Duran, limitant-se a apel·lar a la presumpció d’innocència de Rodríguez sense exigir responsabilitats de cap tipus, demostren una vegada més com aquest partit tanca files amb les suposades “pomes podrides”.

Mentre ens volen fer creure que són casos aïllats, no podem ignorar com la corrupció forma part de l’ADN del Partit Popular, aflorant-ne nous casos dia rere dia i a tots els racons de l’Estat, essent Palma una de les zones més vergonyosament afectades.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris