Som Palma demanam les dimissions d’Álvaro Gijón i de José María Rodríguez

Arran de la publicació de l’auto judicial que vincula el regidor i diputat Álvaro Gijón i el president del PP a Palma, José María Rodríguez, amb la trama de corrupció de la Policia Local de l’Ajuntament de Palma, Som Palma consideram els fets de prou gravetat com per a exigir la dimissió immediata d’ambdós membres del Partit Popular.

El jutge d’Instrucció número 12 de Palma, Manuel Penalva, considera Jose María Rodríguez l’”artífex a l’ombra de l’organigrama corrupte” ideat a la Policia Local per a servir als interessos del seu partit. L’auto també indica que a les reunions per a idear l’organigrama en el qual només incorporarien a persones afins al PP, també hi participaven el regidor Álvaro Gijón i l’aleshores director general de Seguretat Ciutadana, Enrique Calvo.

A més a més, el sumari recull declaracions que indiquen com alguns policies actuaven de forma autònoma mentre asseguraven estar protegits pel PP. A això li hem de sumar com un subinspector de la Policia Local es beneficiava presumptament de determinats privilegis (tolerància en els seus excessos i serveis sexuals gratuïts, per exemple) a canvi d’accions per afavorir a un determinat grup empresarial i acabar amb els locals d’oci de la competència, tot això -segons els testimonis protegits-, sota les ordres de José María Rodríguez.

Som Palma pensam que el Partit Popular ha d’assumir la seva responsabilitat política en aquesta trama pròpia de la màfia i exigim les dimissions d’aquests dos membres del partit per la seva connexió i presumpta responsabilitat directa amb un dels casos de corrupció més greus ocorreguts a Palma.

Des de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Palma hem treballat i seguim treballant de valent per a renovar i sanejar l’organigrama de la Policia Local, posant en valor els policies honestos que sí treballen en benefici de la ciutadania. Apostam per una Policia Local de proximitat, de barri i comunitària, i en aquesta línia continuarem fent feina.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris