Recuperam els drets perduts pel funcionariat

Una passa més en la recuperació dels drets perduts per les treballadores públiques. L’Ajuntament de Palma retornarà al funcionariat el 25% de la paga extra que se’ls va anul·lar l’any 2012, percentatge al qual s’hi ha de sumar un 25% que ja se’ls va ingressar. A més a més, també rebran -entre l’octubre i el desembre- el pagament per les hores extraordinàries que van fer l’any passat i que no se’ls havia abonat.

Ens van voler fer creure que tenien massa privilegis, que vivien massa bé, que cobraven massa i que treballaven poc. La clàssica estratègia de l’oligarquia i els seus mitjans de comunicació: alimentar l’enveja entre les classes populars, fer-les assenyalar-se unes a altres per tal que el dit no apunti als vertaders culpables de la crisi i la misèria que augmenta dia a dia, als vertaders privilegiats.

Als que volen privatitzar els serveis públics per a convertir-los en eines per obtenir beneficis econòmics, els interessa desprestigiar aquestes persones que sustenten el sistema públic que garanteix igualtat d’oportunitats. Des de Som Palma i el #Governdelagent de Cort, recuperam la dignitat per al funcionariat, fent palès de la nostra ferma aposta pels serveis públics, salvaguardant els Drets Socials accessibles per a totes les persones, independentment de la situació econòmica o social en què es trobin.

Aurora Jhardi, 1era Tinent de batle i regidora de Funció Pública i Govern Interior, destaca que des de l’entrada del nou equip de govern “no s’han produït més retallades i feim feina per a restituir els drets que se’ls va conculcar al funcionariat la passada legislatura”. A continuació podeu veure el vídeo de la roda de premsa amb l’explicació completa d’Aurora Jhardi i el batle José Hila:

Seguim avançant!

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris