Qui SOM

Qui SOM

Som Palma és el resultat de la il·lusió de la ciutadania de Palma per recuperar la seva dignitat política i conectar amb molts altres projectes que arreu del país lluiten per assolir una democràcia de qualitat. Som Palma beu de la mateixa font de projectes germans com Barcelona en Comú, Ahora Madrid i Podemos, plataformes que cercam el mateix objectiu: posar les institucions al servei de les necessitats de la gent.

La candidatura Som Palma neix d’una consulta ciutadana proposta per l’Assemblea Ciutadana Municipal de Podem Palma al febrer de 2015 en resposta a la necessitat de crear una candidatura d’unitat popular a Ciutat que superi els problemes de les estructures de partit tradicionals. Un espai de trobada que vol recuperar la democràcia participativa per a la gent i per això des dels seus inicis ha crescut amb mecanismes interns de democràcia i participació.

Des de Som Palma pensam que Palma té un valor estratègic molt particular tant en el marc europeu com de la Mediterrània que li permetin convertir-se en un referent cultural i democràtic des del punt de vista tant social com econòmic.
Hem elaborat un programa on s’ha implicat a moltes persones mitjançant un procés participatiu i col·laboratiu. És un projecte col·lectiu on hem demostrat que es pot fer política d’una altra manera, amb la participació de la gent.

Què defensam

Els eixos centrals de la nostra proposta són un programa de regeneració democràtica, propostes concretes pel rescat ciutadà de la gent que des de fa anys ja està patint els efectes de la crisi i la construcció col·lectiva d’un model de ciutat nou per a les persones. Aquests eixos tingueren una traducció concreta al Programa que s’elaborà de forma col·laborativa i que va quedar aprovat a l’Assemblea Oberta del passat abril de 2015.

Com ens organitzam

Aquí pots consultar el reglament organitzatiu pel qual es regeix Som Palma, aprovat per assemblea al novembre de 2015.

SOM a Cort

________________REGIDORS I REGIDORES________________
Aurora Jhardi
Funció Pública i Govern Interior – Districte Nord.

Nascuda a l’any 1979. Llicenciada en Dret per la UIB, on vaig ser representant dels estudiants a la Facultat. Vinculada al moviment associatiu i sindical, a les mobilitzacions ciutadanes i al voluntariat al llarg de molts anys, he treballat com a preparadora d´oposicions a l’Administració Pública i funcionària interina de l’Administració de Justícia.  ajhardim@palma.esRodrigo Andrés Romero
Infraestructures i Accessibilitat

Nascut a Córdoba, Argentina, l’any 1976. Vaig estudiar Enginyeria de Telecomunicacions i tenc un Máster en comunicacions òptiques i fotònica del Politècnic de Torinno, i un Máster en Administració d’Empreses de la UNED. Sóc expert en telecomunicacions, noves tecnologies i licitacions públiques.raromero@palma.esAligi Molina
Igualtat, Joventut i Drets Cívics

Psicòleg i activista social i polític. Vaig treballar al grup de psicologia  d’emergències i catàstrofes de la Creu Roja fins que el Govern Balear va decidir  retallar-ho. He participat intensament en el moviment estudiantil en defensa d’una universitat pública i de qualitat. Seguesc de manera autodidacta en constant procés d’aprenentatge.  amolinas@palma.es


Antònia Martín
Sanitat i Consum

Nascuda a Palma fa 42 anys. Infermera i antropòloga. Tenc experiència clínica a la unitat neonatal de Son Dureta. He treballat com a Professora Col·laboradora al Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB i he realitzat estades de recerca sobre l’atenció maternoinfantil segons l’entorn socioeconòmic a Sheffield i a Boston.  amartinp@palma.es Eva Frade
Participació Ciutadana i Coordinació Territorial

Llicenciada en Dret per ESADE-Ramon Llull. Vaig realitzar pràctiques jurídiques voluntàries a Nicaragua en l’àmbit penal, i sóc especialista en dret internacional mercantil per la FREIE UNIVERSITÄT de Berlín. Actualment estudia Política a la UIB. Sóc membre d’Amnistia Internacional, d’ACNUR i del Centro Canino Internacional. He treballat com a advocada freelance. efradeb@palma.cat 


________________GRUP MUNICIPAL________________
Antoni Fullana
Coordinador del grup municipal

Vaig néixer el 1963 a Palma. Sóc funcionari de l’Ajuntament des de l’any 1987. Membre des de 1983 del Centre d’Estudis de l’Esplai, on també vaig ser gerent. He coordinat els representants municipals de l’Ajuntament de Palma als consells escolars dels centres educatius de ciutat i he estat representant de l’Ajuntament de Palma al Consell Escolar de Mallorca.


Mireia Rubio
Secretaria del grup municipal

Vaig néixer a castelló l’any 1981. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, actualment estudiant de Dret. Vaig participar activament en el 15M on vaig recuperar la il.lusió per fer política d’una altra manera i amb el naixement de Podem vaig suposar que havia arribat el moment, que ara sí es pot. Feminista i activista ferma pels drets dels animals.


________________CÀRRECS NO ELECTES________________
Lucía Segura
Directora General d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics

Nascuda a Palma el 1986. Diplomada en Treball Social i experta en dret d’Estrangeria. He treballat com a dependenta de roba, monitora, educadora i treballadora social. Em considero una dona feminista, amb una gran consciència social i vocació de treballar per i per a la ciutadania.


Maria Antònia Comas
Directora General de Sanitat i Consum

Sóc tècnica superior en Dietètica i Nutrició, diplomada en Infermeria per la UIB i experta universitària en atenció primerenca, en programes de suport a les famílies en la primera infància en els àmbits socioeducatius i sanitaris, en educació per a la salut en la infància i l’adolescència, en nutrició i alimentació infantil i en nutrició i alimentació aplicada a l’esport.

En l`àmbit professional he desenvolupat la meva tasca com a infermera als centres de salut d’Esporles i Artà. He treballat també com a professora associada a la UIB i com a docent en altres àmbits.


Antoni Villalonga
Assessor del Districte Nord

Vaig néixer el 1980 a Palma. Sóc llicenciat en Art Dramàtic i titulat com a Monitor i director de temps lliure. He treballat com a actor per a teatre i televisió, com a dissenyador gràfic i com a formador de monitors de lleure. He estat voluntari a diverses associacions i tenc experiència en cooperació internacional i en gestió de centres culturals, casals de barri i entitats socials.


Jordi Vilà
Gerent de la funerària de Palma

Vaig néixer a Girona el 1961. Sóc llicenciat en Filosofia per la UAB. He fet el Curs d’Aptitud Pedagògica, també de la UAB, i he cursat la formació superior en màrqueting digital a la UOC. En l’àmbit professional he desenvolupat la meva tasca principalment com a editor, llibreter i agent comercial.