Què fem al Districte Nord?

Què fem al Districte Nord?

Des del Districte Nord, la regidora del qual és Aurora Jhardi, complint amb l’objectiu de fomentar l’associacionisme i crear xarxa entre les diferents entitats dels barris, seguim treballant dins la plataforma Connectabarris, on més de 15 entitats dels barris del Camp Redó i Cas Capiscol treballen de manera conjunta per tal de dinamitzar i millorar Ciutat. Aquesta setmana, ha tengut lloc una reunió per a preparar totes les activitats a dur a terme durant la festivitat de Sant Jordi.

Per altra banda, el regidor d’Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, ha assistit, juntament amb l’assessor del Districte Nord, Antoni Villalonga, a una convocatòria dels veïns i veïnes i petits comerciants de la zona del Parc de Ses Fonts, per a compartir iniciatives de reactivació del barri i del petit comerç. La reunió tengué lloc al Boton Club Mallorca, un petit comerç d’art i manualitats on es reuneix el veïnat per a realitzar activitats lúdiques i, sobretot, socialitzar. Una de les propostes presentades és la d’adornar els arbres del barri amb teixits decoratius fets per ells mateixos i aprofitar-ho per als espectacles de dinamització. També els van fer propostes per a millorar el parc i que la gent d’altres barris s’animi a conèixer-lo.

L’Oficina del districte ha creat també, juntament amb altres entitats del barri d’Arxiduc, el projecte Barris en Marxa, on es pretén donar recolzament a totes les iniciatives populars i fer pinya compartint recursos i treballant de manera coordinada.

A més, seguint amb el compromís amb els veïnats de les vivendes del Camp Redó, hem seguit fet reunions i visites periòdiques per tal de poder fer un bon seguiment de les intervencions que s’estan duent a terme des de les diferents àrees de l’Ajuntament. “Encara queda molt per fer, però des de Som Palma, dins el govern municipal, estem decidits a no deixar que hi hagi barris que se sentin abandonats com havia estat succeint fins ara”, afirma amb contundència l’assessor del Districte Nord, Antoni Villalonga.

Finalment, i com que l’estiu ja s’acosta, les regidories d’Infraestructures, Participació Ciutadana, Cultura i els Districtes s’han reunit per tal de poder perfilar el futur protocol de cessió de material de cara a les festes d’estiu i poder fer una proposta que respongui a les necessitats de les associacions de veïnats i que pugui ser revisada i rebre aportacions de la FAAVV.

Polítiques de potenciació del teixit associatiu i del comerç local, de dinamització dels barris i d’autogestió. A Ciutat, fem poble!

 

 

Articles relacionats

Contacta

Si tens comentaris, dubtes o suggeriments de millora a fer tant al partit com al personal que treballa a l’Ajuntament de Palma, escriu-nos al...

Postejat | contacta, SOM

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris