Què fem al Districte Nord?

Què fem al Districte Nord?

 

Des del Districte Nord, la regidora del qual és Aurora Jhardi, seguim fent feina per dignificar els nostres barris i implantar una cultura participativa que impliqui a tot el veïnat, sempre seguint amb la nostra convicció que la Palma que volem l’hem de construir entre totes i tots.

 

Per començar, aquesta setmana des del districte Nord hem mantingut una reunió amb la resta de Districtes i la regidoria de Participació Ciutadana per a valorar com s’ha desenvolupat fins ara el procés de Pressupostos Participatius i fer propostes de millora.

Per tal de col·laborar amb el departament de Qualitat de l’Ajuntament de Palma i fer l’administració pública més transparent, des del Districte Nord hem creat uns documents que s’han consensuat posteriorment amb la resta de districtes i tots els utilitzaran per a fer un seguiment i analitzar la tasca que s’està duent a terme i fer-la arribar a la ciutadania.

Per altra banda, l’Associació de Veïnats del Secar de la Real ha proposat una activitat que ha resultat finalista a la convocatòria d’idees per a la dinamització dels districtes, així que ens hem reunit amb l’associació per analitzar la iniciativa i intentar que es pugui dur a terme durant les festes de Sant Bernat.

A més a més, l’àrea de Joventut, Igualtat i Drets Cívics ha ofert a tots els districtes tota una sèrie d’activitats per les associacions de persones majors que es duran a terme durant els propers mesos. 

A tot això hi hem de sumar la col·laboració amb els barris del districte per a la realització de les Festes d’Estiu, de les quals ja s’han celebrat a El Capitol (Arxiduc) , Cas Capiscol, Son Oliva i El Camp Redó.

Des del Districte hem col·laborat en la gestió i organització i, evidentment, hem participat de manera activa ajudant en la decoració i gaudint de totes les activitats que han organitzat els veïnats i veïnades. Les properes festes que es celebraran durant el mes de juliol seran les de Son Espanyol, Establiments i El Amanecer. Podeu trobar els seus respectius programes a la pàgina web del Districte Nord: www.districtenord.com

Com sempre, #TuFasPalma!

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris