Pressupostos participatius, moviment associatiu i Festes d’estiu

Pressupostos participatius, moviment associatiu i Festes d’estiu

Setmana de molta feina a la regidoria de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial. Aquí us en fem un petit resum:

 

  • La regidora de l’àrea, Eva Frade i la directora general, Marina Orell, assistiren al III Encontre de Democràcia i pressupostos participatius, on compartiren experiències amb altres moltes ciutats del context nacional i internacional. D’allà han tornat a Palma amb moltes idees sobre nous canals de participació, com la incorporació de la participació individual de la ciutadania, la proximitat dels càrrecs públics pel rendiment de comptes, l’escó ciutadà al ple, les plataformes web o els sistemes de participació presencial als barris. 
  • S’ha iniciat un procés pedagògic amb el moviment associatiu per a millorar els coneixements envers les subvencions. Aquestes formacions seran cícliques i aniran vinculades al desenvolupament del període de subvencions: disseny de projectes, reformulacions, justificacions, etc. A la formació sobre la importància de la reformulació hi assistiren més de 30 entitats.
  • Es comencen a planificar les Festes d’estiu a Palma, les quals s’iniciaran amb la Nit de Sant Joan, tradicionalment organitzada per la FAVV. Des de la regidoria ja s’han reunit amb ells per a començar a treballar conjuntament i avaluar el Diumenge de l’Àngel. A més a més, s’ha convocat a la Comissió de festes per revisar el model de les mateixes.
  • Treball coordinat amb l’àrea d’Infraestructures per a millorar el protocol del material per a les festes d’estiu als barris. 
  • Trobades amb les monitores dels Casals de barri per escoltar les seves propostes envers el model dels centres municipals.

 

 

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris