Park(ing) Day, els espais públics per a les persones

Park(ing) Day, els espais públics per a les persones

Avui comença la Setmana Europea de la Mobilitat amb el Park(ing) Day, una iniciativa mundial que transforma per un dia algunes places d’aparcaments en espais públics i recreatius.

En el marc del Park(ing) Day, es realitzen 18 activitats arreu de Palma, 4 de les quals són organitzades des de l’àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics: partides de Just Dance, iniciatives per a joves, una taula informativa sobre Mobilitat i Joventut i la campanya No i punt. De festa, Palma lliure d’agressions sexistes.

“Donam suport d’aquesta manera a aquesta diada impulsada des de l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament perquè entenem iniciatives com el Park(ing) Day com una manera que l’administració estigui a peu de carrer, en contacte directe amb la gent”, afirma el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina. A més, afegeix: “consideram que en els espais públics de Ciutat hi han de tenir prioritat les persones per sobre dels vehicles.”

Treballam per un model de ciutat més verd i més amable, que compti amb espais comunitaris on els seus veïns i veïnes hi puguin fer vida i realitzar activitats conjuntes. Un model que aposta pel transport públic, sostenible i respectuós amb el medi ambient. 

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris