Palma, una ciutat per compartir

Palma, una ciutat per compartir

L’àrea de Govern Interior ha posat en marxa una campanya per informar al veïnat i als restauradors de la normativa bàsica de l’ocupació de la via pública.

A més dels informadors i informadores de carrer i tres tríptics informatius, s’ha elaborat un spot que s’emetrà els pròxims mesos a IB3, el qual pretén donar un missatge positiu d’integració i de compartir els espais públics de la nostra ciutat. 

En paraules d’Aurora Jhardi: “La mobilitat i l’accessibilitat són paradigmes que s’han de garantir en una ciutat moderna i amable com volem que sigui Palma. L’espai públic és limitat i, per tant, s’ha de compartir, i per això s’han de complir estrictament les diferents normatives”.

Els tres tríptics informatius són una guia pràctica de bon ús de la via pública i un decàleg de normes bàsiques, una guia informativa sobre els tendals, tancats i mobiliari auxiliat de les terrasses i un tercer tríptic amb la visió de l’equip de govern i la defensa de l’ús compartit de la via pública, com a bé comú de tota la ciutadania.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris