Palma s’omple de vida i de cultura

Palma s’omple de vida i de cultura

El passat dissabte se celebrà a Palma el Dia del Llibre, que enguany ha comptat amb la presència a les paradetes de les obres dels guanyadors dels premis Ciutat de Palma de literatura i poesia. En aquesta vintena edició, s’instal·laren 52 estands, dels quals una trentena foren llibreries i la resta, d’entitats socials i editorials, entre d’altres.

Aurora Jhardi, regidora de Funció Pública i Govern Interior: “Gràcies a la lectura, les persones són més crítiques i, per tant, més lliures. És responsabilitat dels governs fomentar d’aquesta manera que les societats siguin de cada vegada més lliures i, consegüentment, més democràtiques.”

Les 52 paradetes, que obriren de les 8 fins a les 20 hores, s’ubicaren a la plaça de Cort, la plaça Marqués del Palmer, la plaça Major, el carrer Sant Miquel, la plaça d’Espanya, la plaça Porta Pintada, el carrer dels Oms i a La Rambla. A més, al parc de ses Estacions hi hagué una trobada de brodadores al matí i una altra sociocultural de residents bolivians. A Jaume III es va celebrar un concert de jazz vinculat a la poesia i literatura. A més, a la plaça Major i a s’Hort dels Reis poguérem gaudir d’un mercadet artesanal.

 

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris