Més de mil joves participen a Palma en el mercat Icape

Més de mil joves participen a Palma en el mercat Icape

Un milenar d’al·lots i al·lotes d’educació infantil, primària i secundària, procedents d’una vintena de centres educatius, han participat aquest dimecres en el mercat Icape, que tingué lloc a la plaça Major de Palma, en una jornada que suposa el moment més important del programa Icape i que l’Institut d’Innovació Empresarial celebra per quart any consecutiu amb l’objectiu d’impulsar les capacitats emprenedores de manera real entre els estudiants, posant en pràctica el concepte d’aprendre-fent.

El programa Icape té com a objectiu que els alumnes participants treballin en competències emprenedores i col·laboratives, tals com la comunicació, el treball en equip o la innovació, tot emmarcat en un programa que simula la creació d’una empresa de caire social.

El Servei de Mercats de la regidoria de Sanitat i Consum ha col·laborat en el projecte, juntament amb la Conselleria de Treball i Educació. La regidora, Antònia Martín, passejà el passat dimecres entre les 39 paradetes instal·lades a la plaça Major i donà l’enhorabona “al professorat que amb tanta dedicació ha aconseguit que avui el mercat hagi estat tot un èxit, i també a l’alumnat pels productes tan originals que han elaborat”.

 

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris