Més de 400.000 residents a Balears ja poden tenir la targeta ciutadana

Més de 400.000 residents a Balears ja poden tenir la targeta ciutadana

Ariany, Alaró i Lloret signaren ahir el conveni amb l’Ajuntament de Palma per poder disposar de la targeta en les mateixes condicions que els ciutadans de Palma i poder, per tant, viatjar a preus reduïts amb l’Empresa Municipal de Transports (EMT) i fer servir Bicipalma. A més, Santanyí afegí addendes al conveni i a partir d’ara subvencionarà tots els perfils. D’aquesta manera, són 41 els municipis de les Illes que poden fer servir la targeta ciutadana.

Així, ja són més de 400.000 residents a municipis de Balears que poden disposar de targeta ciutadana. Les persones residents que comptin amb la targeta, visquin a Palma o no, tendran un preu d’1€ per anar amb autobús a l’Aeroport i de 80 cèntims per anar a qualsevol altra part de la ciutat.

L’equip de govern de Cort fem una aposta per la targeta ciutadana com a mitjà per a fomentar l’ús del transport públic i la bicicleta, reduint-ne les tarifes per a les persones residents a Balears i augmentant-la per a les no residents, seguint la filosofia de l’impost turístic i essent conscients que la ciutadania de Palma no pot sostenir la mobilitat de tretze milions de persones. 

Cal recordar també que la targeta ciutadana és i serà l’eina clau per a la cultura de participació ciutadana que volem implementar a Palma, mitjançant consultes populars sobre els assumptes que afecten als veïns i veïnes de Ciutat. 

Si encara no la teniu, no espereu més!

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris