L’Ajuntament de Palma no ratificarà l’adjudicació del Palau de Congressos per irregularitats en el concurs

L’Ajuntament de Palma no ratificarà l’adjudicació del Palau de Congressos per irregularitats en el concurs

Ja sabíem que el Palau de Congressos, un dels símbols del model de ciutat que no volem, ha suposat un malbaratament que ens hipotecarà a llarg termini. Ara, a més, l’informe de la UIB confirma que l’adjudicació del concurs que proposava el passat abril el Consell d’Administració de Palau de Congressos S.A. es va fer de manera irregular, per la qual cosa l’Ajuntament de Palma no deu ni pot ratificar-la.

Les irregularitats comeses segons aquest informe són, en primer lloc, la falta d’una valoració actualitzada en el moment de convocar el concurs, el qual suposa l’omissió d’un tràmit essencial. En segon lloc, a consideració dels professors de l’àrea de Dret Administratiu que signen l’informe –Avel·lí Blasco, Aina Salom i Bartomeu Trias- no existia una motivació clara per triar el concurs en lloc de la subhasta per a l’adjudicació de l’hotel.

L’equip de govern municipal prendrà l’acord de no ratificar l’adjudicació del Palau a la Junta de Govern de la setmana que ve. Mentrestant, sol·licitarà a la Societat Palau de Congressos que estudiï la fórmula més adient per tancar el procediment.

S’ha acabat el saqueig dels recursos comuns. És l’hora del tothom inclòs!

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris