La rehabilitació del Camp Redó

La rehabilitació del Camp Redó

La regidora del Districte Nord, Aurora Jhardi, i l’assessor de districte, Antoni Villalonga, juntament amb el regidor d’Urbanisme, Antoni Noguera, acudiren el passat dimecres a una reunió amb els veïns i veïnes del Camp Redó, en la qual exposaren que el contracte per la rehabilitació de les 12 habitatges municipals estarà adjudicat en pocs mesos i es podran començar les obres de rehabilitació a l’octubre, aproximadament.

 

A més a més, els hi traslladaren una proposta de conveni perquè el veïnat cedeixi els espais privats de les habitatges del Camp Redó per tal que l’Ajuntament hi pugui intervenir en matèria d’infraestructures, neteja, enlluernament, etc. La cessió s’ha de produir per unanimitat de tot el veïnat, per tant, ara ho han de considerar i decidir conjuntament.

Per altra banda, els veïns i veïnes explicaren el seu malestar pel fet de dur 20 anys esperant que l’administració doni resposta a les seves necessitats. Demanden, a més, més presència policial per evitar el vandalisme durant els vespres i també es fa fer palès de la necessitat de dur a terme intervencions socioeducatives per a teixir xarxa comunitària.

El Camp Redó ha estat una de les barriades històricament abandonades de Palma, i l’equip de govern municipal està decidit a posar-hi remei.

Mai més barris de primera i de segona!

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris