La II Fira del Llonguet omplirà El Pil·lari de producte local artesà

La II Fira del Llonguet omplirà El Pil·lari de producte local artesà

Aquest diumenge dia 24 teniu una cita gastronòmica amb el producte local artesà més emblemàtic de Palma: la II Fira del Llonguet, al Pil·larí. 

En aquesta ocasió s’espera una gran afluència de públic, perquè l’any passat, la fira ja va ser un gran èxit de participació. La II Fira del Llonguet ofereix enguany més parades que durant la primera edició, 115 davant les 68 de l’any passat, amb 200 metres més lineals. Hi ha parades de forners i pastissers, i la resta són d’altres queviures artesans, com embotits. Tots són productes locals 100% artesanals.

Tal com afirma Antònia Martín, regidora de Sanitat i Consum: “el Pil·larí ha estat històricament un barri oblidat. Volem animar als barris de Ciutat a prendre iniciatives de dinamització i de foment del producte local i la tradició.”

Organitzada per l’Associació de Veïns d’El Pil·lari, amb la col·laboració del Gremi Forners i Pastissers de les Illes Balears, a la fira hi col·labora l’Ajuntament de Palma des de diverses àrees municipals, les quals s’han coordinat amb la regidoria de Districte Platja de Palma i Sant Jordi i la de Sanitat per atendre les necessitats d’aquesta cita. Com novetat, enguany, l’EMT reforçarà el servei de la línia 31, perquè el dia de la fira cada 35 minuts un autobus surti des de la Porta de Sant Antoni. També hi haurà reforços de Policia Local i Emaya i solars habilitats com a aparcament per als vehicles dels visitants.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris