La Fira del Llibre torna al passeig del Born

La Fira del Llibre torna al passeig del Born

La Fira del Llibre se celebrarà del 27 de maig al 5 de juny i, per aquesta 34a edició, torna al passeig del Born després de 4 d’anys d’abandonar aquest espai, tal com han anunciat aquest dilluns la tinenta de batle de Funció Pública i Govern Interior, Aurora Jhardi, i el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Antoni Sureda.

 

“El Born va ser sempre el seu enclavament natural, l’escenari perfecte per a celebrar una Fira que esperem ompli la ciutat de cultura i de goig. La fira torna al Born, el lloc on va néixer i d’on mai hauria d’haver sortit”, afirma Aurora Jhardi. Antoni Sureda, per la seva banda, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament per a tornar al Born, “l’únic espai que reuneix totes les característiques necessàries per fer una Fira com cal”.

Des de Som Palma sempre hem defensat que l’activitat econòmica privada ha de conviure amb les activitats que s’organitzin per a la ciutadania. En aquesta ocasió, recuperam el Born per a la ciutadania i la cultura.

“Mitjançant la lectura les persones es desenvolupen en un esperit crític, tan necessari avui en dia.” Amb aquestes paraules i recitant un poema de Joana Raspall dedicat als llibres, Aurora Jhardi ha animat a tota la ciutadania a participar en la Fira del Llibre 2016.

 

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris