Som Palma i la Defensora de la Ciutadania treballaran conjuntament per donar un servei real a la població

Som Palma i la Defensora de la Ciutadania treballaran conjuntament per donar un servei real a la població

Avui el grup municipal de Som Palma ens hem reunit amb la nova Defensora de la Ciutadania, Anna Moilanen, per parlar de l’estat i els reptes de l’Oficina. 

 

 

Anna Moilanen ens ha explicat que s’ha trobat una Oficina de la Defensora de la Ciutadania amb una herència negativa i un gran desconeixement per part dels ciutadans i ciutadanes. Així, els seus primers objectius seran dotar l’Oficina d’una identitat pròpia i donar-la a conèixer com un servei real a la població. A més a més, la Defensora s’ha programat una agenda extensa de visites, començant pels col·lectius més vulnerables que requereixen una atenció més urgent. 

Per altra banda, Moilanen ha felicitat a les regidories de Som Palma per la bona feina que estan realitzant en les respectives àrees. Ha destacat que els ciutadans i ciutadanes són conscients de qui els escolta i qui no, i ho valoren, recordant també la necessitat que aquesta voluntat d’atendre a la ciutadania es tradueixi en accions concretes. 

A més d’això, a la reunió s’ha parlat de la necessitat de reforçar el teixit associatiu de Ciutat, reduint la burocràcia en les subvencions i fomentant la participació ciutadana. Des de Som Palma hem fet un resum de la nostra feina en aquest sentit des de l’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, com les millores en les subvencions per les associacions, la formació per a entitats o la gestió cívica dels Casals de Barri.

Anna Moilanen ha donat les gràcies per aquesta reunió, la qual ha servit com a punt de partida d’una col·laboració constant en què Som Palma es posa a disposició de la Defensora de la Ciutadania per a seguir treballant per construir juntes la Palma de la seva gent. 

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris