Us presentam IMPULSA PALMA 2016!

Us presentam IMPULSA PALMA 2016!

Avui arranca la primera edició del projecte IMPULSA PALMA 2016, de Som Palma.

Com ja sabeu, els i les regidores de Som Palma, així com els càrrecs institucionals de Som, aporten al partit la part que excedeix del seu salari (sou aprovat per l’Assemblea de Som Palma en el protocol de finances), i aquest remanent de doblers va dirigit a sufragar projectes amb finalitat social, que puguin desenvolupar diferents organitzacions sense ànim de lucre, dins l’àmbit municipal.

Així doncs, obrim aquesta convocatòria per tal que es puguin presentar projectes socials, precisament ara, perquè ja s’ha aconseguit reunir una quantia suficient de doblers. El suport que oferim des de Som Palma consisteix en una dotació econòmica de 20.000 euros, destinats als cinc projectes (4.000 euros cadascun) més votats per les persones inscrites a Som Palma.

D’aquesta manera no tan sols col·laborem en causes socials, sinó que obrim el nostre projecte a nous potencials col·laboradors, i donem una passa més per construir moviment popular que protagonitzi iniciatives de canvi polític en les barriades i districtes del nostre municipi, mentre seguim treballant per posar les institucions al servei de la gent i de la ciutadania, en general.

Esperem que aquesta convocatòria sigui del vostre interès, que ens ajudeu a donar-li publicitat per poder aconseguir, entre totes, que es presentin molts projectes dins el termini establert, que és des d’avui, 28 d’octubre, fins al dia 22 de novembre.

Si voleu conèixer tota la informació més detallada, podeu consultar les bases completes d’aquesta convocatòria:

BASES COMPLETES IMPULSA PALMA 2016

Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça impulsa@sompalma.info

#ImpulsaPalma2016

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris