Eva Frade serà la nova regidora de Som Palma

Després de la dimissió de Miquel Comas com a regidor de l’Ajuntament de Palma, 1er Tinent de batle i cap de llista de Som Palma, així queda la reestructuració de l’organigrama a Cort:

  • Eva Frade, número sis en la llista de Som Palma, entra com a regidora substituint a Miquel Comas en l’àrea de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial.
  • Aurora Jhardi, segona de la llista, passa a ser 1a Tinent de batle.
  • Aligi Molina, ara número dos, passa a ser 4rt Tinent de batle.
  • Antònia Martín, fins ara quarta en la llista, passa a formar part de la Junta de Govern (ja que la conformen els tres primers de la llista).

Us deixam també una pinzellada sobre la nova regidora Eva Frade, qui estam segures que realitzarà una gran tasca en les seves noves funcions i seguirà el camí cap a la participació ciutadana real que ha inciat Miquel Comas.

Eva Frade

Llicenciada en Dret per ESADE-Ramon Llull. Realitzà pràctiques jurídiques voluntàries a Nicaragua en l’àmbit penal, i és especialista en dret internacional mercantil per la FREIE UNIVERSITÄT de Berlín. Actualment estudia Política a la UIB. És membre d’Amnistia Internacional, d’ACNUR i del Centro Canino Internacional. Treballa com a advocada freelance.

 

Benvinguda, Eva!

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris