En marxa el procés de creació del programa col·laboratiu de Som Palma

Som Palma està elaborant el seu programa electoral d’una manera col·laborativa i oberta a tota la ciutadania.

10854390_850977711627002_929702615523285887_oA l’Assemblea fundacional de dia 14 de febrer, es varen formar els primers grups de feina oberts a totes les persones interessades, inclòs el grup de programa. Actualment hi ha unes 50 persones elaborant el programa, dividides en 5 grups de feina (participació, societat, temps lliure, entorn i economia). A més, s’està comptant amb la col·laboració i participació de moviments socials i de professionals experts en les competències gestionades per l’Ajuntament de Palma. S’inclouen també dins el programa les aportacions de la ciutadania en general, que arriben a través d’una adreça de correu habilitada per a la qüestió.

L’esborrany sorgit d’aquesta tasca col·lectiva es farà públic el dia 31 de març. Fins dia 7 d’abril totes les persones interessades podran fer esmenes a les propostes publicades. Finalment el programa s’aprovarà a l’Assemblea general de Som Palma el dia 11 d’abril.

L’objectiu és elaborar un programa que pugui cobrir les demandes de les entitats i de les persones que fan feina a la nostra ciutat per tal de construir un ajuntament transparent, obert i que pugui donar resposta a les necessitats de les seves ciutadanes i ciutadans.

Segueix el procés a les nostres xarxes, a Facebook o Twitter i participa-hi activament! La teva participació és central per recuperar les nostres institucions per a la gent.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris