El GOB i Som Palma coincideixen en la necessitat d’un canvi en les polítiques mediambientals a l’Ajuntament

Avui matí Miquel Comas i altres membres de Som Palma han mantingut una reunió a la seu del GOB amb Margalida Ramis, portaveu i responsable de l’àrea de territori i recursos.

A la reunió s’ha parlat de les diferents problemàtiques existents actualment a Palma com poden ser el port del Molinar, Ses Fontanelles, Es Jonquet, el PGOU, el Palau de Congressos o el 2n cinturó. La reunió s’ha mantingut en un to proper i de col·laboració.

IMGP5372.JPGDes del GOB ens han explicat les seves propostes i hem coincidit en la necessitat d’un canvi d’actitud per part de l’Ajuntament per tal de poder dur a terme polítiques de sostenibilitat i evitar convenis urbanístics que responguin exclusivament a interessos empresarials.

Des de Som Palma els hem facilitat l’esborrany del nostre programa i els hem convidat a participar activament en la seva elaboració, especialment als punts referents a medi ambient, urbanisme i mobilitat, que es votaran a l’Assemblea de dissabte 18 d’abril a Can Alcover.

Som Palma té la intenció de mantenir una col·laboració real i fluida tant amb el GOB com amb la resta d’entitats que treballen per millorar la nostra ciutat.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris