Activitats per al jovent

Activitats per al jovent

L’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics s’ha apuntat a la III Setmana Saludable de la Universitat de les Illes Balears (UIB), que es celebra del 25 d’abril fins a l’1 de maig, amb l’activitat “El motor de la teva vida”, que promou Palmajove a través de la Sexconsulta. La iniciativa consisteix en l’elaboració d’un mural en el qual es plasmen en forma gràfica, ja sigui a través de paraules, frases o dibuixos, aquelles situacions, persones o objectius que per a cada participant suposin una font de motivació.

Els objectius de l’activitat són:

  • Reflexionar sobre els sentiments, emocions i les “petites coses” de la vida que ens aporten benestar emocional.
  • Fomentar valors com l’esforç, la constància i l’afany de superació que reforcen el nostre autoconcepte, autoestima i sentiment de valia personal
  • Donar visibilitat i dinamitzar el programa de Salut i generar noves demandes i consultes.

Més activitats

A més a més, des de Palmajove s’ha elaborat un taller de programació i disseny de videojocs per aprendre a elaborar un videojoc propi en només 10 hores. El ‘VideoGame Day‘ és un taller gratuït per a joves de 12 a 30 anys, obert a totes les persones interessades en el món dels Jocs Aplicats.

La jornada se celebrarà el pròxim 14 de maig i serà un terratrèmol creatiu, on els i les assistents exploraran el procés de desenvolupament d’un joc, des de la programació, el disseny interactiu, l’exploració narrativa a l’expressió artística. Una jornada intensa i maratoniana per fer créixer una idea creativa, compartir experiències i expressar-la de diferents formes dins l’univers d’un videojoc. Més informació aquí.

Per altra banda, els Espais Joves han donat suport també a la festa Hanami, basada en la cultura japonesa amb diverses activitats lligades al Japó. D’entre elles destacaren el concurs de Otadance, un karaoke, un concurs de Pokemon 3ds, una zona de llocs de taula i tallers d’hama i paperkraft. Podeu veure les fotografies de l’esdeveniment, el qual se celebrà el passat 24 d’abril, aquí.

Articles relacionats

Deixan's un comentari

Dubte / Duda
Queixa / Queja
Suggeriment / Sugerencia
Proposta / Propuesta
Demanda de cita
Altres / Otros

0 Comentaris